RRB Group d Exam Question Paper 14 Oct 2018

Railway group d 14th October 2018 questions, 14th October shift 1,shift 2,shift 3 group d questions, today’s railway questions, RRB group d 14th October gk questions, today’s rrb group d exam analysis, 14th October 2018 cut off railway, group d general science questions, Railway group D all shifts question, railway question, railway important questions, group d questions, railway group d exam analysis, 14th October Railway exam analysis, Railway questions asked today, railway group d question paper.

 

RRB Group D 14th October Exam Analysis 2018 and Asked Questions in Shift 3rd, 2nd, and 3rd exam are provided here. Railway Group D Shift 1st, 2nd, and 3rd shift exams are over now and candidates are looking for the paper analysis of today’s group d exam. So, we have described the RRB Group D 2018 Exam Analysis of 14th Oct paper which is fully based on the candidate’s feedback who were attempted the Group D exam on 14th Oct 2018. RRB Group D Shift 3rd exam analysis is the most anticipated one of the whole day. The mentioned RRB Group D Exam Analysis 14th Oct 2018 is profitable for students who are going to appear in the exam on future dates. This paper analysis of railway exam will help you to understand the overall exam pattern, difficulty level, and Questions Asked in RRB Group D 14th Oct exam that will be beneficial for applicants who are going to appear in this exam in future.

 

RRB Group d Exam 14th October 2018 Question Paper Shift -I

Updated Soon..

 

[amazon_link asins=’9387766276,9387949095,9350120860,9386026694′ template=’ProductCarousel’ store=’myupsc61-21′ marketplace=’IN’ link_id=’5037ae38-ce97-11e8-aec7-31803c30ac13′]Railway group d 14th October 2018 questions, 13th October shift 1,shift 2,shift 3 group d questions, today’s railway questions, RRB group d 13th October gk questions, today’s rrb group d exam analysis, 13th October 2018 cut off railway, group d general science questions, Railway group D all shifts question, railway question, railway important questions, group d questions, railway group d exam analysis, 13th October Railway exam analysis, Railway questions asked today, railway group d question paper.

RRB Group D 13th October Exam Analysis 2018 and Asked Questions in Shift 3rd, 2nd, and 3rd exam are provided here. Railway Group D Shift 1st, 2nd, and 3rd shift exams are over now and candidates are looking for the paper analysis of today’s group d exam. So, we have described the RRB Group D 2018 Exam Analysis of 13th Oct paper which is fully based on the candidate’s feedback who were attempted the Group D exam on 13th Oct 2018. RRB Group D Shift 3rd exam analysis is the most anticipated one of the whole day. The mentioned RRB Group D Exam Analysis 13th Oct 2018 is profitable for students who are going to appear in the exam on future dates. This paper analysis of railway exam will help you to understand the overall exam pattern, difficulty level, and Questions Asked in RRB Group D 13th Oct exam that will be beneficial for applicants who are going to appear in this exam in future.

 

Best RRB Group d Exam Book-Click Here to Download

 

RRB Group d Exam 13th October 2018 Question Paper Shift -I

 

1)Hemoglobin kya hota hai

Ans-Protein

2)SEBI ka full form

Ans-Stock Exchange Board Of India

3)Myanmar ki capital

Ans-Naypyidaw

4)Milk me kon sa protein hota hai

Ans-Kesin

5)Cancer ke treatment ke liye kon si gas use ki jati hai

Ans-Redon

6)stree movir ke director

Ans-Amar kosik

7)Victoria hall kha hai

Ans-England me

8)Poliyo kiske karan hota hai

Ans-Virus

9)Sound ki speed mapi jati hai

Ans-Decibal me

10)mercedes ke brand ambassader kon hai

Ans-yuvraj singh

11)Sodium ko kis oil me rakha jata hai

Ans-Kerosin oil

12)Odisha ke governor kon hai

Ans-Satya pal malik

13)Redon ka atomic number kya hai

Ans-86

14)RAT ka mirror image

15)if R=18 tha W=?

Ans-29

16)2017 ka football ke best player ka award kisko mila

Ans-Ronaldo

17)2017 me amir khan ko kis movie ke liye award mila

Ans-Dangal

18)vaporisation se kya utpann hota hai

Ans-Thankdak

19)Solar shell me kiska use hota hai

Ans-Graphite

20)Sanju movie ke director kon hai

Ans-Rajkumar hirani

21)Suprem court ke chief justice kon banne wale hai

Ans-Ranjan Gogoi

22)Ganga swacch abhiyan kha se suru kiya gya

Ans-Utterkasi

23)HCL ka chairman kon hai

Ans-Shiv Nadar

24)Electric bulb me kon si gas bhari hoti hai

Ans-Ar and N

25)Benzine ka formula kya hota hai

Ans-C6H6

26)Retina per image kesi banti hai

Ans-Ulti

27)silver ka atomic mass

Ans-107.87

28)Acceleration ka unit

Ans-m/s^2

29)Mirror ka formula

Ans-1/f=1/v+1/u

30)Pani path ka pratham yudh kiske bich lda gya tha

Ans-Babr and Ibrahim lodhi

31)NATO ka sikhar sammelan 2018 kha hua

Ans-Belgium (brussel)

32)Rup sree yojna kisne suru ki

Ans-WB

33)Iran president kon hai

Ans-Hassan Rouhani

34)world cancer day

Ans-4 feb

35)I am perfect auto bio graphi ke lekhak kon hai

Ans-Sanjay mukharji

36)Bank of india ke ceo

Ans-Dinabhandhu mohpad

37)Tripura ke cm

Ans-Viplab kumar dev

38)Arunchal predesh ke governor

Ans-BD mishra

39)Bajaj allianz general insurence ke CEO

Ans-Tapan Singhal

40)Stan dhariyo me lal rudhir kanikavo ka nirman kha hota hai

Ans-Ashthi mazza ma

41)Monajait kiska aayashk hai

Ans-Thorium ka

42)James chedwick ne kiski khoj ki

Ans-Neutron

43)Pushpo ke addhyan ko kya kha jata hai

Ans-Anthrology

44)Horse power kitne watt hota hai

Ans-746 watt

45)2,8,2, kiska electronic configuration hota hai

Ans-Mg

46)Nobel gas kis group me hoti hai

Ans-18th

47)75 se 97 tak ke sare naturral number ka sum

Ans-1978

48)10 30 68 130 ?

Ans-222

49)8-11 1-4 7-10 3-5 odd one out

Ans-3-5

50)NOM ka mirror image

51)Raj to swaraj book ke lekhak

Ans-Ramchandra pradhan

52)Gujrat ke governor

Ans-OP kohli

53)Swacchay railway ke brand ambassader kon hai

Ans-Bindeshwar pathak

54)Bhutan ki currency

Ans-Ngultrum

Updated Soon..

Leave a Reply